Gemakkelijk veilig en snel online het rijbewijs verlengen!

Disclaimer

Disclaimer
Pasfoto-Organisatie.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Oisterwijk onder nummer 24248310

Aansprakelijkheid
De informatie op deze website heeft Pasfoto-Organisatie.nl met de grootste zorg samengesteld. Toch kan er onverhoopt een fout of onvolledigheid in zijn geslopen. Pasfoto-Organisatie.nl kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld. Ook voor eventuele fouten en onvolledigheden als gevolg van het niet goed functioneren van de website kan Pasfoto-Organisatie.nl niet instaan. Pasfoto-Organisatie.nl verstrekt op deze website informatie over haar eigen producten en diensten en houdt zich het recht voor om daarin zonder mededeling wijzigingen aan te brengen.

Links naar sites van derden
Deze site kan hyperlinks bevatten naar sites van derden. Hiervoor gelden mogelijk op die pagina's aangegeven afwijkende voorwaarden Pasfoto-Organisatie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke pagina's of voor de op deze sites als download aangeboden software.

Copyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Pasfoto-Organisatie.nl worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.